به روزرسانی ویندوز

همواره یکی از معضلات کاربران ویندوز به روز رسانی و ارتقا نسخه ویندوز می باشد، چرا که همیشه ریسک از دست رفتن اطلاعات وجود دارد و یا می بایست زمانی برای نصب مجدد برنامه و تنظیمات کاربری اختصاص دهیم.

از این رو، چه کاربران و چه کارشناسان آی تی، از این پروسه پرهیز می کنند. البته این مووضوع که ایجاد تغییر در عادات هم خود یک مقاوت چشمگیر می باشد، بی تاثیر نیست. به هر روی، به روزرسانی یک امر اجتناب ناپذیر می باشد. در اینجا به نحوه به روزرسانی در دو نسخه ویندوز می پردازیم. در این مدل، شما می توانید انتخاب کنید که چه اطلاعاتی حذف شده و چه اطلاعاتی به نسخه جدید منتقل شود. اما برای پرهیز از هرگونه ریسک از دست رفتن اطلاعات، یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. اما به روزرسانی از چه به چه:

از ویندوز هفت نسخه Pro به ویندوز 10 همین نسخه

از ویندوز 2012 سرور R2به ویندوز 2019 همین نسخه

کاربرانی که قصد ارتقا از ویندووز 7 به ویندوز 10 را دارند، بیشترین توجه را به بحث سخت افزار خود معطوف کنند. ویندوز 10 در صورتیکه سخت افزار شما متناسب نباشد، بسیار کنند و آزار دهنده می شود. سعی کنید ویندوز 10 را حتما بر روی هاد های SSD نصب کنید.

برای بروز رسانی کافیست فایل اجرای یا همان نصبی و یا Setup ویندوز 10 را در محیط ویندوز 7 اجرا کنید، ابتدا به دنبال دانلود به روزرسانی های ویندوز 10 خواهد رفت و سپس از شما می پرسد که “Program File” و “User Profile” کدامیک و هر دو یا هیچکدام را قصد دارید به ویندوز جدید انتقال دهید. مزیت این نوع به روزکردن ویندوز، عدم نیاز به نصب مجدد درایورها می باشد، که به نوبه خود کاری زمانگیر هست.

در ارتقای ویندوز سرور 2012 به 2019 نیز تقریبا رویه همین سبک می باشد. پیامی که بعد از اجرای فایل اجرایی ویندوز 2019 از طرف “User Account Control” صادر می شود را تائید کنید:

User Account Control asking for permission to start setup

در صورتیکه به اینترنت دسترسی دارید، در صفحه بعدی گزینه به دریافت به روزرسانی و درایور ها را انتخاب کنید. این امر توصیه شده هست. در صورتیکه تمایلی به این امر ندارید یا دسترسی به اینترنت ندارید، خللی در روند به روز رسانی ایجاد نخواهد شد.

Screen to choose to go online to get important Windows updates

پروسه نصب اقدام به شناسایی سخت افزار می کند. صبر کنید تا این روند به اتمام برسد و سپس به مرحله بعد بروید. در این مرحله نسخه ویندوزی که قصد آپدیت به آن را دارید(نسخه ویندوز 2012 شما هم بایست همین باشد) انتخاب کنید.

Screen to choose which Windows Server 2012 R2 edition to install

لایسنس را تائید کنید، به شما توصیه می شود که “End Point Protection” را حذف کنید چراکه این قابلیت در میندوز 2019 پشتیبانی نمی شود.

Screen to choose your installation type
مرحله انتخاب اینکه چه چیز هایی به ویندوز جدید منتقل شوند. هیچ و یا فایل های شخصی و برنامه ها.

سرانجام با تایید شدن موراد سیستم آماده نصب به روزرسانی می شود و یک اخطار که در این هنگام، شما قادر به کارکردن با سیستم نمی باشید.

Screen showing your upgrade progress

#به_روز_رسانی #به_روز_رسانی_ویندوز #ویندوز10 #ویندوز7 #ویندوز_سرور #ویندوز_سرور2012 #ویندوز_سرور2019

#Windows_update #Windows10 #windows_Server #Windows_Server2019 #Windows_Server2012

بازدیدها: 5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.